آموزش کار با پنل لایه ها در فتوشاپ + ویدیو [درس 3]

turned_in_notدسته‌بندی: آموزش فتوشاپ, آموزش فتوشاپ مقدماتی (مقدماتی تا پیشرفته)
لینک کوتاه این صفحه: https://compressco.net/?p=36435

ویدیو‌های سایت پخش نمیشن؟ لطفا ( V . P . N ) خود را خاموش کنید؛ اگر مشکل حل نشد به پشتیبان پیام دهید.

آموزش کار با پنل لایه ها در فتوشاپ + ویدیو [درس 3]

در آموزش صفر تا صد فتوشاپ، شما با اصول و روش‌های استفاده از نرم‌افزار فتوشاپ آشنا می‌شوید؛ زیرا کلیه آموزش‌های این بخش از ابتدایی‌ترین تکنیک‌ها تا مهارت‌های پیشرفته شروع شده است و همین امر باعث می‌شود تا شما را از سطح مبتدی به سطح حرفه‌ای ارتقاء دهد. برای دسترسی به کلیه آموزش های مقدماتی و پایه فتوشاپ می‌توانید از منوی اصلی سایت اقدام بفرمایید.


قسمت دوم 2️⃣: آموزش workspace (ورک اسپیس) در فتوشاپ


و امروز در آموزش مقدماتی فتوشاپ جلسه سوم، به مبحث بسیار مهم، پنل لایه های فتوشاپ می‌پردازیم. دوره فتوشاپ مقدماتی تا پیشرفته، یک پله‌ی ورودی عالی برای شروع مسیر خود در دنیای طراحی و گرافیک است. با یادگیری این مبانی، شما به تدریج مهارت‌های خود را گسترش داده و به مرحله‌ی بعدی خواهید رفت.

لایه در فتوشاپ چیست؟

در فتوشاپ، لایه (Layer) یکی از اجزای اصلی و مهم این نرم‌افزار محسوب می‌شود؛ زیرا لایه‌ها به شما اجازه می‌دهند تصاویر و المان‌ها را به صورت مستقل و جداگانه در یک پروژه گرافیکی مدیریت کنید و عملیات‌های مختلف ویرایش و تغییرات را بر روی هر لایه به طور جداگانه انجام دهید، بدون تأثیر روی سایر لایه‌های موجود. اگر بخواهیم جمله فوق را بصورت ساده‌تر بیان کنیم؛ بهتر است با استفاده از یک مثال کوتاه آن را برای شما عزیزان توضیح بدهیم.

تصور کنید؛ که قصد دارید رنگ پس‌زمینه و نورپردازی تصویر را تغییر بدهید. اگر بخواهید این کار را روی یک لایه انجام دهید؛ خروجی کار قطعا چیزی که شما انتظارش را دارید نخواهد بود؛ زیرا با اعمال تغییرات نورپردازی در تصویر؛ رنگ پس‌زمینه شما نیز مجدد تغییر می‌کند؛ پس در اینجاس که لایه های فتوشاپ به کمک شما می‌رسند. شما می‌توانید تصویر اصلی را در یک لایه قرار داده و رنگ پس‌زمینه را در لایه دیگر تغییر دهید و همچنین، می‌توانید تغییر نورپردازی را در یک لایه جداگانه اعمال کنید. با این روش، شما می‌توانید هر دو تغییر را به طور جداگانه کنترل کنید و در صورت نیاز به تغییراتی دیگر، به راحتی اصلاح‌ها را اعمال کنید. برای یادگیری فتوشاپ با آموزش دوره مقدماتی تا حرفه ای از صفر تا صد فتوشاپ 2023 به صورت کامل و صد در صد رایگان گروه کمپرس همراه باش.

پنل لایه های فتوشاپ چیست؟

در پاراگراف قبل درمورد اهیمت؛ لایه در نرم‌افزار Adobe Photoshop صحبت کردیم و الان نوبت به پنل لایه های فتوشاپ می‌رسد. پنل لایه های فتوشاپ شامل ابزارها و ویژگی‌های متنوعی است که به کاربران اجازه ؛مدیریت و اعمال تغییرات می‌دهد. از جمله ابزارهای مهم پنل لایه می‌توان به ایجاد لایه‌های جدید، حذف، تغییر نام، تغییر ترتیب، ترکیب یا ادغام لایه‌ها، انتقال لایه‌ها به گروه‌ بندی و … اشاره کرد.

علاوه بر این، پنل لایه به کاربران اجازه می‌دهد؛ ادجاسمنت‌ها و فیلترهای مختلفی را بر روی لایه‌ها اعمال کنید. با استفاده از ادجاسمنت‌ها، می‌توانید تنظیماتی مانند shadow، shine و سایر تغییرات ویژه را به لایه‌ها اعمال کنید. این مباحث در جزء سطح پیشرفته فتوشاپ می‌باشد و در جلسات آینده به بررسی هرکدام از این موارد پرداخته خواهد شد؛ ولی اگر به دنبال یادگیری سریع و حرفه ای فتوشاپ هستید‌ می‌توانید از دوره جامع و کامل فتوشاپ 0 تا 100 گروه کمپرس کو استفاده کنید.

انواع لایه‌ها در فتوشاپ

در فتوشاپ، لایه‌ها (Layers) اجزای اصلی تشکیل دهنده تصاویر هستند و به شما امکان می‌دهند تغییرات و اعمال مختلف را بر روی تصاویر انجام دهید. در زیر به برخی از انواع لایه‌ها در فتوشاپ اشاره می‌کنم:

  1. لایه‌های تصویر (Image Layers): این نوع لایه‌ها حاوی تصویر اصلی هستند که می‌توانید تغییراتی مانند؛ تغییر اندازه، تنظیم روشنایی و کنتراست و اعمال فیلترها را بر روی این لایه‌ها انجام دهید.
  2. لایه‌های متن (Text Layers): با استفاده از این نوع لایه‌ها، می‌توانید متون خود را به تصویر اضافه کنید و مواردی از جمله؛ فونت، اندازه، رنگ متن را تغییر دهید.
  3. لایه‌های شکل (Shape Layers): در این نوع لایه‌ها می‌توانید؛ اشکال هندسی از جمله دایره، مستطیل، مثلث و … را به تصویر اضافه کنید و مواردی از جمله؛ رنگ، استروک، روشنایی و سایه این اشکال را تغییر دهید.
  4. لایه‌های ادجاسمنت (Adjustment Layers): با استفاده از این نوع لایه‌ها می‌توانید؛  تغییراتی مانند روشنایی، کنتراست تصویر را  بدون اینکه تغییرات مستقیم بر روی لایه‌های اصلی اعمال شود، تغییر بدهید. از جمله ادجاسمنت‌ها می‌توان به ادجاسمنت Hue-Saturation، ادجاسمنت Exposure و Vibrance و ادجاسمنت Channel Mixer و Photo Filter اشاره کنیم.
  5. لایه‌های گروه بندی (Group Layers): این لایه‌ها به شما اجازه می‌دهند؛ چندین لایه را در یک گروه قرار بدهید و به صورت کلی بر روی آن‌ها تغییرات اعمال کنید. این کار می‌تواند به منظور سازماندهی بهتر و مدیریت آسان‌تر تصاویر باشد.
  6. لایه‌های ماسک (Mask Layers): اگر می‌خواهید بخش‌های خاصی از یک لایه را نمایش یا مخفی کنید, باید از این لایه‌ها استفاده کنید.
  7. لایه های اسمارت آبجکت (Smart Object): لایه Smart Object در فتوشاپ یک نوع لایه‌ای است که می‌توانید؛ تصاویر و اشکال را با حفظ کیفیت اصلی و البته قابل ویرایش در پروژه خود استفاده کنید. با استفاده از لایه Smart Object، می‌توانید تصاویر را به عنوان یک واحد مستقل در پروژه قرار دهید و به آن‌ها عملیات ویرایش و تغییرات را اعمال کنید بدون اینکه به کیفیت اولیه آن‌ها آسیب برسد.
  8. لایه های بُرداری (Vector)

تنظیمات پنل لایه های فتوشاپ

پنل لایه‌ها در فتوشاپ امکانات متعددی برای مدیریت و ویرایش لایه‌ها در هر پروژه برای شما فراهم می‌کند. در زیر به برخی از این تنظیمات و امکانات پنل لایه‌ها در فتوشاپ اشاره می‌کنیم:

باز کردن پنل لایه های فتوشاپ

برای باز کردن پنل لایه در فتوشاپ، چند روش مختلف وجود دارد که در قسمت ذیل به چندین روش رایج آن اشاره کرده‌ایم:

  • استفاده از منوی window
  • می‌توانید از کلید میانبر “F7” روی کیبورد؛ برای باز کردن پنل لایه‌ها استفاده کنید. با فشردن این دکمه، پنل لایه‌ها نمایش داده خواهد شد یا در صورتی که قبلاً  این پنل باز بوده باشد، بعث بسته شدنش می‌شود.
  • در سمت راست نوار ابزار، یک آیکون لایه وجود دارد که با کلیک بر روی آن، پنل لایه‌ها باز خواهد شد یا در صورتی که پنل قبلاً باز بوده باشد، بسته خواهد شد.

ساخت لایه در فتوشاپ

  • استفاده از دکمه “New Layer” در پایین پنل
  • استفاده کلیدهای میانبر “Ctrl+Shift+N” (برای ویندوز) و “Command+Shift+N” (برای مک)

انتخاب لایه در فتوشاپ

برای انتخاب یک لایه، کافیست روی آن لایه در پنل Layers در فتوشاپ کلیک کنید.

پنهان و ظاهر کردن لایه در فتوشاپ

  • روی آیکون چشم “visibility toggle” در کنار لایه مورد نظر کلیک کنید تا خاموش شود و  برای ظاهر شدن مجدد لایه؛ باید در همان قسمت کلیک کنید تا آیکون چشم لایه ظاهر شود.

برای غیرفعال شدن همه لایه ها بجز یک لایه، کافیست روی آیکون “چشم” کلیک راست کنید و گزینه “Show/Hide all other layers” را انتخاب کنید.

جابجا کردن لایه در پنل لایه های فتوشاپ

  • برای جابجایی یک لایه‌ با استفاده از کیبورد، می‌توانید از میانبر صفحه کلید “Ctrl+ ” (برای ویندوز) یا “Command+] ” (برای مک) برای جابجایی لایه به سمت پایین استفاده کنید.
  • لایه مورد نظر را انتخاب کنید و سپس با Drag & Drop کردن، آن را به محل مورد نظر خود جابجا کنید.

پیدا کردن لایه در پنل Layers

وقتی با تعداد زیادی لایه در پروژه خود روبرو هستید، پیدا کردن یک لایه خاص کار بسیار سختی است؛  یکی از ساده‌ترین روش‌ها؛ این است که ابتدا کلید “V” را بفشارید تا ابزار Move tool انتخاب شود و سپس کلید Ctrl را بفشارید و روی آبجکت مورد نظر یک کلیک کنید تا لایه آن شی در پنل لایه‌ها انتخاب شود.

یک روش دیگر برای یافتن لایه مورد نظر، این است که در محیط طراحی خود؛ کلیک راست کنید و سپس از لیست باز شده روش لایه مورد نظر خود را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که در این روش میبایست از نام آن شی مطلع باشید.

ساخت گروه بندی یا گروپ کردن لایه ها (Layer Groups)

با گروه بندی لایه‌ها، می‌توانید لایه‌های پروژه خود را مرتب کنید. با ایجاد گروه‌های مختلف و قرار دادن لایه‌های مرتبط درون آن‌ها، به راحتی می‌توانید به لایه‌های مورد نظر دسترسی پیدا کنید و زمان کمتری را برای جستجو لایه ها در پروژه صرف کنید. پس بطور کلی؛ گروه بندی لایه‌ها در فتوشاپ اهمیت زیادی دارد و به شما کمک می‌کند تا راحتتر و سریع‌تر با پروژه‌های خود کار کنید و کنترل بهتری بر روی عناصر ویرایشی خود داشته باشید. در فتوشاپ، شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای گروه بندی کردن لایه‌ها استفاده کنید؛ برخی از این روش‌ها عبارتند از:

  • استفاده از New Group: برای ایجاد گروه لایه جدید، می‌توانید در پایین پنل لایه  روی گزینه New Group کلیک کنید. با کلیک بر روی این دکمه، یک گروه جدید ایجاد می‌شود و شما می‌توانید لایه‌های مرتبط را به داخل آن گروه درگ و دراپ کنید.
  • استفاده از کلید میانبر: ابتدا لایه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپی از کلیدهای میانبر “Ctrl + G” (برای ویندوز) یا “Command + G” (برای مک) استفاده کنید تا لایه‌ها را در یک گروه قرار دهید.

نحوه کپی کردن یا داپلیکیت لایه ها (duplicate layer)

  • استفاده از کلید میانبر: ابتدا لایه مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس کلیدهای “Ctrl+J” را همزمان بفشارید.
  • استفاده از Copy and Paste: ابتدا لایه مورد نظر را انتخاب کنید و سپس کلیدهای ترکیبی”Ctrl + C” را بفشارید و بعد از آن کلیدهای ترکیبی “Ctrl + V”

اجزاء هر لایه در فتوشاپ

هر لایه از چندین بخش تشکیل می‌شود که در ادامه به بررسی هرکدام از آنها می‌پردازیم:

دکمه Visibility Toggle

این گزینه که در بخش‌های قبل هم به آن اشاره کردیم، همان آیکون “چشم” در کنار لایه است؛ که برای پنهان یا ظاهر کردن آن استفاده می‌شود.

لایه بندانگشتی یا Layer Thumbnail

لایه بندانگشتی یا Layer Thumbnail در فتوشاپ، نمای کوچک و کوچکی است که در کنار نام لایه در پنل لایه قرار دارد. این نمای کوچک، تصویری از محتوای لایه را نمایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا به راحتی لایه‌ها را تشخیص دهید و با آن‌ها کار کنید. لایه بندانگشتی به صورت خودکار توسط فتوشاپ ایجاد می‌شود و براساس محتوای لایه شکل می‌گیرد. برای مثال، اگر لایه یک تصویر را شامل شود، لایه بندانگشتی نیز یک نمای کوچک از آن تصویر را نشان خواهد داد. استفاده از لایه بندانگشتی در فتوشاپ به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت به لایه‌ها دسترسی پیدا کنید و آن‌ها را مدیریت کنید. با کلیک بر روی لایه بندانگشتی، لایه متناظر با آن لایه در سند فتوشاپ انتخاب می‌شود و شما می‌توانید تغییرات را بر روی آن اعمال کنید.

نام لایه یا Layer Name

در این قسمت می‌توانید نام لایه خود را مشاهده کنید.

تغییر نام لایه

برای تغییر نام لایه کافیست 2 بار (دابل کلیک) روی آن کلیک کنید.

ماسک لایه یا Layer Mask

ماسک لایه یا Layer Mask در فتوشاپ، یک ابزار قدرتمند برای ویرایش غیرتخریبی لایه‌ها است، یعنی اینکه با استفاده از این ابزار شما می‌توانید؛ بخش‌های مختلفی از یک تصوی را پنهان یا نمایان کنید، بدون اینکه تغییراتی در تصویراصلی اعمال شود.

لایه و لینک ماسک Layer and Mask Link

آیکون این قسمت همانند یک “زنجیر” می‌باشد. وجود این آیکون مابین لایه و لایه ماسک باعث مرتبط شدن این دو لایه بایکدیگر می‌شود و هر تغییری که در لایه اعمال می‌کنید، به صورت همزمان در ماسک نیز اعمال شود.

گزینه‌های بالای پنل لایه های فتوشاپ

قفل کردن لایه در پنل لایه فتوشاپ:

در فتوشاپ، شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای قفل کردن لایه‌ها استفاده کنید. با قفل کردن لایه‌ها، می‌توانید جلوی جابجایی، ویرایش و حذف آن‌ها را در هنگام کار با نرم‌افزار بگیرید.

  • قفل کل لایه (Lock All): برای قفل کردن تمام لایه‌ها، می‌توانید روی آیکون “قفل کل لایه” (Lock All Layers) کلیک کنید. با این کار، تمام لایه‌ها در پنل لایه قفل خواهند شد و نمی‌توانید آن‌ها را ویرایش یا جابجا کنید.
  • قفل کردن یک لایه خاص: برای قفل کردن یک لایه خاص، کافیست روی آیکون قفل کنار نام لایه (آیکون قفل کردن) کلیک کنید. با این کار، فقط آن لایه مشخص قفل خواهد شد و سایر لایه‌ها در پنل لایه قابل ویرایش و جابجایی خواهند بود.
  • قفل کردن ویژگی‌های خاص لایه: در پنل لایه، برخی ویژگی‌ها در هر لایه قابل قفل کردن هستند. برای مثال، می‌توانید ویژگی‌های مانند؛ Transform, Opacity, Color و قابلیت حذف (Delete) را برای هر لایه قفل کنید.
  • استفاده از میانبر صفحه کلید: شما همچنین می‌توانید از کلیدهای میانبر برای قفل کردن لایه‌ها استفاده کنید. برای مثال، برای قفل کردن یک لایه، می‌توانید آن را انتخاب کرده و از میانبر صفحه کلید “Ctrl + /” (برای ویندوز) یا “Command + /” (برای مک) استفاده کنید.

Fill و opacity

با استفاده از این دو ابزار؛ می‌توانید میزان شفافیت در لایه را کم و زیاد کنید.

مدل های ترکیبی blending option

با استفاده از Blending Options در فتوشاپ، می‌توانید تنظیماتی مانند سایه، نوردهی و تغییر رنگ را به لایه‌ها اعمال کنید. برای آشنایی کامل به این آپشن فتوشاپ به دو مقاله آموزشی فتوشاپ ذیل مراجعه کنید:

تعیین نوع نمایش لایه‌ها

با کلیک روی Search Dropdown، حالت‌های مختلف برای نمایش لایه‌ها به شما نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید ترتیب نمایش لایه‌ها را براساس نام، color و… انتخاب کنید.

ادغام کردن لایه ها در فتوشاپ

برای ادغا لایه‌ها در فتوشاپ، می‌توانید از چند روش ذیل استفاده کنید:

  • Merge Down: برای ادغام لایه فعلی با لایه‌ی بالایی آن، می‌توانید کلید Ctrl (یا Command در مک) را فشار داده و به گزینه Merge Down در پنل لایه‌ها کلیک کنید. یا می‌توانید روی لایه مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Merge Down را انتخاب کنید. این عمل باعث ادغام لایه فعلی با لایه‌ی بالایی آن می‌شود.
  • Merge Visible: با استفاده از این گزینه می‌توانید؛ ا تمام لایه‌های قابل مشاهده (Visible) را در یک لایه جدید ادغام کنید. برای استفاده از این گزینه، می‌توانید به منوی Layer رفته و گزینه Merge Visible را انتخاب کنید. در نتیجه، یک لایه جدید ایجاد می‌شود که شامل تمام لایه‌های قابل مشاهده است.
  • Flatten Image: با استفاده از این گزینه؛ تمام لایه‌ها با هم ترکیب می‌شود. برای استفاده از این گزینه، به منوی Layer رفته و گزینه Flatten Image را انتخاب کنید.

برای ادغام کردم لایه ها می‌توانید از کلید میانبر “Ctrl+E” نیز استفاده کنید؛ فقط کافیست ابتدا لایه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس این کلیدهای ترکیبی را بفشارید.

تفاوات merge و flatten image در فتوشاپ

تفاوت اصلی بین گزینه‌های Merge و Flatten Image در فتوشاپ در روش ادغام لایه‌ها و ترکیب آن‌ها است:

  • Merge: با استفاده از گزینه‌های Merge (مانند Merge Down و Merge Visible)، شما می‌توانید لایه‌ها را با یکدیگر ادغام کنید. ادغام لایه‌ها به این معنی است که لایه‌های مختلف در یک لایه جدید ترکیب می‌شوند، اما لایه‌های اصلی باقی می‌مانند و قابل دسترسی و ویرایش هستند. در واقع، با ادغام لایه‌ها، شما یک لایه جدید ایجاد می‌کنید که شامل ترکیب تمام لایه‌های انتخاب شده است. این بدان معنی است که هر لایه در نتیجه به عنوان یک لایه مجزا در لایه جدید باقی می‌ماند.
  • Flatten Image: در مقابل، گزینه Flatten Image تمام لایه‌ها را در یک تصویر ترکیب می‌کند. با استفاده از این گزینه، تمام لایه‌ها از بین می‌روند و تنها یک تصویر باقی می‌ماند. ترکیب تمام لایه‌ها به معنی از بین رفتن ساختار لایه و تبدیل آن به یک تصویر است. در نتیجه، شما دیگر قادر به ویرایش و جدا کردن لایه‌ها نخواهید بود.

بنابراین، تفاوت اصلی بین Merge و Flatten Image این است که Merge لایه‌ها را با حفظ ساختار لایه‌ها در یک لایه جدید ادغام می‌کند، در حالی که Flatten Image تمام لایه‌ها را حذف می‌کند و آن‌ها را در یک تصویر ترکیب می‌کند. انتخاب بین این دو گزینه بستگی به نیازها و مورد استفاده شما دارد.

دکمه های قسمت پایین پنل لایه های فتوشاپ

گزینه‌های این بخش را به ترتیب از چپ به راست برای شما عزیزان قرار داده‌ایم:

  • لینک کردن لایه‌ها بهم
  • ایجاد یک Layer style
  • ایجاد ماسک برای یک لایه
  • ایجاد ادجاسمنت برای یک لایه
  • ایجاد گروه لایه جدید
  • ایجاد یک لایه جدید
  • حذف یک لایه

بعد از کلیک روی دکمه دانلود زیر، در صفحه باز شده روی ویدیو کلیک راست کنید و Save Video as را کلیک کرده و ویدیو را دانلود نمایید.

آموزش کار با پنل لایه ها در فتوشاپ + ویدیو [درس 3]
لینک کوتاه این صفحه: https://compressco.net/?p=36435

13 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام مثل همیشه عااالی

    پاسخ
  • محمد رضا
    1402-12-28 13:32

    مرسی عمو پیمان

    پاسخ
  • خیلی عااالی بود

    پاسخ
  • آتنا فیضی
    1402-10-30 11:07

    عالی بود

    پاسخ
  • سلام اقای صدوق خسته نباشید واقعا بابت این ایده دوره مقدماتی فتوشاپ ازتون ممنونیم ماهایی که توانایی خرید نداریم برامون گزینه خیلی خوبیه تا بتونیم از این فرصت استفاده کنیم و یاد بگیریم فقط شرمنده این هفته قسمت جدید نزاشتید دیگه قرار نیست بزارید؟ بازم ممنون از محبتون❤️🙏🏻

    پاسخ
    • پیمان صدوق
      1402-08-27 18:32

      سلام نهال خانم عزیز ممنون از کامنتتون. خدارو شکر که مفید بوده. نخ این دوره ادامه داره ضبطش منتهی بینش آموزش‌های دیگه هم ضبط میشه

      پاسخ
  • فریبا یارمحمدی
    1402-08-23 16:40

    سلام آقا پیمان صدوق
    واقعا آموزش شما عالی بود. خیلی خیلی ازتون تشکر می‌کنم. لطفا ممکنه بفرمایید چطور میتونم دوره آموزش گام به گام رو تهیه کنم؟

    پاسخ
    • پیمان صدوق
      1402-08-24 10:35

      سلام خانم فریبا گرامی ممنون از لطف و توجهتون. لطفا به چت پشتیبان سایت (پایین سمت چپ) پیام بدید کامل راهنماییتون می‌کنن و به بنده متصل میشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آموزش‌های مرتبط

آموزش طراحی لوگو حرفه ای در ایلوستریتور

آموزش طراحی لوگو حرفه ای در ایلوستریتور

۶ اشتباه نابودگر در طراحی کارت ویزیت

۶ اشتباه نابودگر در طراحی کارت ویزیت

پنل هیستوگرام فتوشاپ چیست؟ روش خواندن و درک هیستوگرام تصویر

پنل هیستوگرام فتوشاپ چیست؟ روش خواندن و درک هیستوگرام تصویر [درس 12]

آموزش تغییر چهره در فتوشاپ

آموزش تغییر و جابجایی حرفه ای چهره در فتوشاپ

آموزش-افکت-متنی-پاستیلی-در-فتوشاپ

آموزش ساخت افکت متن پاستیلی در فتوشاپ 🍭

آموزش طراحی پوستر فست فودی در فتوشاپ برای اینستاگرام

آموزش طراحی پست و استوری اینستاگرام برای فست فود