آموزش تایپوگرافی خوشمزه در فتوشاپ در یک دقیقه
توی این آموزش یاد میگیریم تا کمتر از یک دقیقه یک تایپوگرافی خیلی جذاب رو برای پوستر، تراکت یا پست اینستاگرام خودمون آماده کنیم. اگه به تایپوگرافی با فتوشاپ علاقه داری حتما این آموزش رو ببین.
برای شروع یک پروژه جدید در فتوشاپ با ابعاد دلخواه میسازیم.
در مرحله بعد با استفاده از ابزار تکست، متن مورد نظرمونو تایپ میکنیم. حالا با کمک کلیدهای کنترل تی ابعاد متن رو به ابعاد دلخواه تغییر میدیم.
حالا با استفاده از دکمه وارپتکست حالت متنمونو به حالت دلخواه تغییر میدیم و لغزندههارو به دلخواه جابجا میکنیم.
حالا برای برجسته تر و جذابتر شدن تایپوگرافی خودمون، روی لایه متنمون کلیک راست میکنیم و وارد پنل بلندینگ آپشن میشیم. از این قسمت مقادیر استروک و دراپ شدو رو مشابه ویدیو تنظیم میکنیم و در نهاید پنل رو اوکی میکنیم.
در مرحله بعد اگه دوست داشتیم تایپوگرافی متفاوت تری هم داشته باشیم از لایه، با کلیدهای کنترل جی یک کپی تهیه میکنیم و با استفاده از دکمه وارپتکست حالت متنمونو عوض میکنیم.
این بود از آموزش تایپوگرافی خوشمزه ایندفعه مون. تایپوگرافی جذاب زیبایی طراحی شمارو دو چندان میکنه.
اگه از این آموزش یک دقیقه ای فتوشاپ خوشت اومد یه کامنت خوش انرژی برامون بذار که خستگیمون در بره 😍🧡
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام ممنون از اموزش. این اموزش دانلود عکس رو نداره؟
سلام وقت بخیر
این آموزش فقط تایپوگرافی رو یاد میده و تصویر نداره خانم رستگار عزیز 🧡